“We live life on the edge and love doing it with passion.” Zo zeggen de makers van de Pig & Hen armbanden. Zwemmen met haaien, zeilen over alle mogelijke oceanen en drinken net dat ene glas teveel – maar zo zijn we.

Vroeger, heel vroeger, in de vroege jaren van de 17e eeuw, zeilde Nederlandse leiders over de hele wereld. Opzoek naar nieuwe ontdekkingen, nieuwe landen maar ook met grote obstakels onderweg. Om zichzelf te beschermen tegen ongeluk hadden de mannen een tattoo van een varken en een tattoo van een haan op hun voeten. Deze stonden voor het overleven zodra ze het schip zouden moeten verlaten. Zo zouden de mannen altijd land vinden, net als de varkens en de hanen in houten kisten – die zouden blijven drijven tot het aanspoelen op land.

De armbanden worden met de hand gemaakt in Amsterdam, met authentieke materialen uit de scheepsbouw – zo behouden we deze mooie Nederlandse traditie. Ze zijn bedoeld om een heel leven te overleven, ze zijn sterker dan staal en zullen ouder worden dan jouw verrimpelde gezicht. Deze armband draag je dus voor de rest van je leven – eenmaal om is niet meer af.

Unknown-2.jpeg

 

 

Ben je benieuwd naar de collectie van Pig & Hen? Kom snel langs in de winkel! We zijn namelijk de grootste retailer van ’t Gooi en hebben alle kleuren en modellen.

Pig & Hen

Copyright © 2018 Denim Plus.  / Website: ckxwebdesign.nl  / Disclaimer 

 

%d bloggers liken dit: