American Vintage

AmericanVintage_zwart.png

Stel je voor, een stralende, mooie vrouw in het licht van eigen schoonheid. Een vrouw die zich goed voelt over zichzelf, ongeacht haar leeftijd. Een natuurlijke schoonheid waarvan de uitstraling niet afhankelijk is van wat ze draagt. Dat is waar American Vintage over gaat: makkelijke, tijdeloze en draagbare producten die met een twist naar persoonlijke stijl te vormen zijn. Een merk wat prachtige eenvoud uitstraalt.

American Vintage biedt een garderobe vol basics en essentieels, maar altijd met een fashion twist – perfecte fit en prachtige details zoals materiaal en kleur. Het merk staat voor een perfecte combinatie van trendiness en tijdloosheid, seizoen na seizoen draagbaar. Het verschil? Jouw persoonlijke manier van dragen.

Benieuwd naar alle mooie nieuwe spullen? De nieuwe collectie ligt bij ons in de winkel!

 

 

Geef een reactie

Up ↑

%d bloggers liken dit: