Fijn zo na de sale, nieuwe collectie! Om wat inspiratie te geven hebben wij wat sets voor je gemaakt. Oh en, de nieuwe spullen blijven binnen stromen, dus kom snel in de winkel kijken!

Deze set bestaat uit items van Second Female, Maison Scotch, Fabienne Chapot en Chalrose. Het komende seizoen zul je veel van dit soort roestkleuren tegenkomen in de collecties. De mooie laarsjes van Fabienne Chapot zijn goed te combineren met een stoere boyfriend jeans, in dit geval van Maison Scotch. Maak de set af met een mooie riem, een hoed en een tasje – eventueel voor het koudere weer een stoer leer jasje.

1.31.11.2

Deze set bestaat uit een ander key item – de gele wollen trui. In dit geval is het de ronde hals trui van Second Female. We maken hem af met een vrolijke rok van hetzelfde merk en kleden af met een bruin laarsje van Caterina Martins, een mooie bruine tas van Legend en de altijd vrolijke sjaals van POM Amsterdam.

2.3.jpg2.2

3.jpg6.1.jpg

Basis items van Mos Mosh, de blouse verkopen we in het wit, zwart en deze mooie licht blauwe kleur. De pantalon is leuk te dragen met een sneaker, maar combineer hem met een mooie hak en een mooi colbertje en je draagt hem zo naar kantoor.

4.1

De nieuwe collectie van Fabienne Chapot is er ook weer! De all-over prints zijn weer goed terug te zien in de items. Deze broek bijvoorbeeld met de Cheetah print is er ook met een all-over leaf print of een print met zwaluwen. Maak hem af met de stoere Hugo boot, een groen leren biker van Goosecraft en een mooie ecru top van Aaiko.

5.15.2

Ben je benieuwd naar meer nieuwe items of andere sets? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open. Vrijdagavond hebben wij koopavond en zijn we open tot 9 uur. Komen deze tijden je niet uit? Bel voor een personal shop avond! 035 – 751 1082. We zien je snel!

 

 

Sets

Copyright © 2018 Denim Plus.  / Website: ckxwebdesign.nl  / Disclaimer 

 

%d bloggers liken dit: