Afwisselende en verrassende collecties van de leukste merken, klantgerichtheid, overzichtelijke winkel en een goede service maken dat je voor al je outfits (men & women) shopt bij DENIM PLUS.

Feestje, sollicitatie gesprek, avondje op de bank of een vakantie naar de zon… Wij hebben het juiste setje gecombineerd met de leukste accessoires!

Clothing:

Scotch & Soda, Aaiko, American Vintage, Dstrezzed, Denham, Silvercreek, Goosecraft, Loïs, Kings of Indigo, Modström, Crossley, Mos Mosh, Knowledge Cotton Apparel en nog veel meer.

Liever een bezoekje aan onze winkel? In een statig pand midden in Bussum hebben wij 500 m2 fashion speciaal voor jou. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen met het maken van de juiste combinaties. Op de eerste verdieping vind je de grootste Maison Scotch en Scotch&Soda shop van midden Nederland. Wij hebben de juiste jeans, een grote schoenenwand, veel leuke accessoires, een lekker kopje koffie en een kinderhoek. Kortom kom langs of maak een afpsraak voor een personal shop avond!


Copyright © 2018 Denim Plus.  / Website: ckxwebdesign.nl  / Disclaimer 

 

%d bloggers liken dit: