Hendrientje Verhoeven-Rooijmans

Hendrientje Verhoeven-Rooijmans

In juli 2016 ben ik gestart bij DENIM PLUS, ik ben 37 jaar en qua stijl combineer ik graag vrouwelijke kledingstukken met wat ‘stoerdere’ items. Denk zachte stoffen (zoals wol, imitatie bont, glanzende stoffen) of zachte kleuren, gecombineerd met het stoere van jeans, leer en details als studs en ritsen bijvoorbeeld. Mijn favoriete merk: het meeste heb ik van Maison Scotch en American Vintage maar eigenlijk bekijk ik het per item daarna komt pas prijs en merk. Een fijne high waist skinny is mijn perfecte jeans, die hebben we van verschillende merken, Maison, Kuyichi en G-Star Raw. Mijn kast kan niet zonder een tijgerprint/ vintage item van moeder/oma of tante, een goed leren jasje en natuurlijk de oversized swaeter van mijn partner! Bij DENIM PLUS ben ik o.a. verantwoordelijk voor de mannen afdeling op onze 1e verdieping.

Mariska Derks

Mariska Derks

Bij DENIM PLUS werk ik vanaf oktober 2015, ik ben 39 en meestal draag ik eigenlijk een jeans, ik houd wel van stoer. Dit combineer ik vaak met stoere laarzen, favoriet zijn de Catharina Martins, wel nog met hakje. best fijn, aangezien ik maar 1.57 ben;-)) Toch vind ik het belangrijk om vrouwelijk te blijven, vandaar altijd een top met mooie belijning. Sieraden en verzorgde nagels horen er altijd bij!. Mijn favoriete merken zijn Denham, American Vintage en Bella Dahl, maar ik heb inmiddels ook veel fantastische items van Maison Scotch in mijn kast;-)) De perfecte jeans, toch Spray van Denham. Super skinny, mooie billen, super vrouwelijk! Een lekkere jeans, mooie (spier)witte blouse en n goed leren jack heb ik sowieso in de kast hangen. Binnen DENIM PLUS ben ik aanspreekpunt voor het team en verantwoordelijk de bestellingen en aansturing.

Sophie van Nieuwenhuizen

Sophie van Nieuwenhuizen

Ik ben 20 jaar en vanaf mei 2016 werkzaam bij DENIM PLUS, voornamelijk in weekenden en vakanties want ik volg het AMFI in Amsterdam overdag. Mijn stijl is best wel stoer, een beetje unisex maar altijd met een tof denim item. De perfecte jeans is voor ieder lijf verschillend maar iedereen moet er wel mooie billen krijgen! Mijn favorriete merken zijn Lois, Denham en Kings Of Indigo, ik kan echt niet kiezen… Een classic blue jean and a white tee, dat misstaat werkelijk niemand en kun je wel op 20 verschillende manieren stylen, die moet je dus wel in je kast hebben.

Roos de Leeuw

Roos de Leeuw

Na mijn stage ben ik blijven werken bij DENIM PLUS, vanaf april 2017 werk ik voornamelijk de weekenden en vakanties omdat ik nog naar school ga door de week, ik ben 17 jaar. Mijn meest favoriete merk is Maison Scotch, daar vind ik precies mijn stijl tussen: sportief, stoer en casual. Gelukkig hebben ze ook mijn perfecte jeans in de collectie bij Scotch, een high waist skinny, zoals de Haut. Ik hou heel erg van die toffe tussenjasjes die je simpele outfit af maken, deze mogen dus niet ontbreken in mijn kast.

Jianna Manolas

Jianna Manolas

Vanaf dag 1 ben ik werkzaam bij DENIM PLUS, ik ben 28 jaar en zou mijn eigen stijl omschrijven als: stoer en vrouwelijk maar wel echt een mix van verschillende stijlen. Mijn favoriete merk is American Vintage en de perfecte jeans vind ik een lekkere stoere boyfriend fit, liefst een beetje destroyed, de Midge boyfriend van G-Star, Petit Ami van Maison Scotch en de Monroe van Denham, draag ik heel vaak, daarnaast mag in mijn kledingkast zeker geen leren jasje ontbreken! Naast verkoop ben ik mede verantwoordelijk voor styling en visual merchandise binnen DENIM PLUS.

Nikki van der Voort

Nikki van der Voort

Vanaf december 2014 werk ik bij DENIM PLUS, ik ben 27 jaar en mij favoriete merk is Second Female. Binnen ons team ben ik mede verantwoordelijk voor de uitstraling (visual merchandise) van de dames collectie. Mijn stijl is het beste te omschrijven als: klassiek, romantisch en soms een beetje van alles. Ik zou niet zonder een mooie witte blouse kunnen in mijn kledingkast en de fijnste jeans is voor mij de Spray van Denham

Jelmer Boevé

Jelmer Boevé

Bij DENIM PLUS ben ik verantwoordelijk voor de administratie en alle afwikkeling op de back-office, dit doe ik vanaf 01 januari 2016. Ik ben 33 jaar en mijn stijl is casual netjes. Mijn Favoriete merk is Scotch and Soda, zij hebben voor mij ook de perfecte jeans; model Ralston, deze heeft een hele goede pasvorm. Ik ben een sneaker fan en deze ontbreken dan natuurlijk, naast een lekkere jeans, ook niet in mijn kast.

Donatella Dreier Gligoor

Donatella Dreier Gligoor

Vanaf mei 2015 werk ik bij DENIM PLUS, 24 jaar en naast verkoop ben ik ook mede verantwoordelijk voor alle input op de website, Facebook en Instagram. Ik combineer graag een stoere boyfriend jeans, met een vrouwelijke top, de perfecte jeans voor mij is dan ook de Monroe van Denham of een mooie flare jeans van Lois. Ik ben zelf gek van sneakers en vind dat een goed paar witte, niet in je kast mogen ontbreken

Jip Sijl

Jip Sijl

In 2015 ben ik bij DENIM PLUS begonnen en ben 26 jaar. Als stijl mix ik vrouwelijk en stoer met een twist bohemian. Mijn favoriete merken zijn Aaiko en Maison Scotch, Zoveel leuke tops met kleine details, kwastjes, glittertje of ruffles van deze beide merken, passen goed bij mij. De perfecte jeans is de Raval van Lois, een hele wijd uitlopende flare in een zachte velours kwaliteit, deze heb ik in het zwart, super broek. In mijn kast ontbreekt geen leren jasje, dat kun je met alles combineren, iedere seizoen en elke stijl!

Cindy van ’t Wout

Cindy van ’t Wout

Oprichter DENIM PLUS en dus al bijna 8 jaar met een heel fijn team aan het werk. Ik ben 43 jaar en qua stijl het beste te omschrijven als stoer maar wel met een feminine twist, veel toeters en bellen qua sieraden, sjaals en andere opschmuck maar toch ook wel veel basic zwart, leer jasje en stoere laarzen of hakken. Het kan per dag verschillen, zowel merk als style. Favoriete merken heb ik niet echt het zijn er zoveel, Bella Dahl en American Vintage met die fijne materialen, Modstrom en Aaiko met die stoere en vrouwelijke tops, Goosecraft met de beste leren jasjes en Maison met een lekker glittertje of Mos Mosh met de unieke pasvorm….. ik heb wel favoriete materialen, zijde, wol, leer en jeans, liefst een destroyed boyfriend of mooie flare. Een simpele zwarte top en blazer ontbreken niet in mijn kast.

Laurens Leeuwis

Laurens Leeuwis

Alweer bijna 8 jaar samen met Cindy eigenaar van Denim Plus en altijd op zoek naar nieuwe kansen in een steeds weer veranderende en uitdagende retailmarkt. Favoriete outfit; een door mijzelf afgedragen jeans in combinatie met een t-shirt, leren jack en sneakers. Wat merken betreft draag ik altijd een mix van merken die me op dat moment aanspreken. Mix & match. Leukste uitdaging is om Denim Plus naar een volgend level te brengen samen met ons fantastische team en vaste klanten. The future is ours!

Copyright © 2018 Denim Plus.  / Website: ckxwebdesign.nl  / Disclaimer